Vontura

Wij ontwerpen en ontwikkelen een mooie en gebruiksvriendelijke webshop die zorgt voor meer bestellingen

Je hebt één of meerdere producten die jij aan andere wilt verkopen omdat je in jouw product gelooft. Daarmee kunnen wij jou helpen! Bij een webwinkel is het belangrijk dat jouw uitstraling goed wordt overgebracht aan de gebruiker. Nog belangrijker is dat de bezoeker binnen een paar klikken het gewenste product kan vinden.

Naast het belang van gebruiksvriendelijkheid, is snelheid in het functioneren van je webshop heel erg belangrijk. Zeg nou zelf, hoe irritant is het niet als een webshop langzaam laadt.

Alle webwinkels ontwikkelen en beheren wij met ons eigen ontwikkelde CMS, Flex. Hiermee kun je gemakkelijk de inhoud aanpassen en de positie van de inhoud op de webshop. Maar nog belangrijker is dat je ook de productvoorraad kunt laten beheren door het systeem.

Per product kun je aangeven wat je huidige voorraad is. Zodra je een item verkoopt wordt deze direct van de huidige voorraad afgehaald. Hierdoor heb je nooit het probleem dat je een product verkoopt dat niet op voorraad is. Dit is een klein voorbeeld van de mooie extra’s die onze webwinkels standaard hebben. We willen het jou zo makkelijk mogelijk maken.

Hoe maken wij jouw webshop?

Wij hanteren de volgende stappen om jouw webshop tot een groot succes te maken. 

Eerste gesprek

1. Eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek bespreken we wat precies jouw doelen zijn. Hierin brainstormen we en kijken we hoe het we doel het beste kunnen bereiken. Tijdens het gesprek besluiten we of er wireframes ontworpen moeten worden. Dit hangt af van de complexiteit van de webshop.

Wireframes

2. Wireframes

Wireframes zijn de blauwdruk van de webshop. Hierin is in een overzicht aangegeven welke verschillende onderdelen in de website aanwezig moeten zijn en hoe deze gebruikt kunnen worden. Door het gebruik van wireframes kun je onduidelijkheden en fouten aanpakken. Een ander voordeel van wireframes is dat je direct kunt starten met de ontwikkeling van de webshop.

Ontwerp

3. Ontwerp

Tijdens het ontwerpproces houden we direct rekening met de gebruiksvriendelijkheid van je webshop. En natuurlijk wordt de uitstraling van je bedrijf meegenomen. Verder ontwerpen wij pagina voor pagina en krijg je deze tijdens het ontwerpproces meerdere keren te zien.

Ontwikkeling

4. Ontwikkeling

De ontwikkeling van jouw webwinkel gebeurt in combinatie met de nieuwste technologieën. Deze passen wij altijd toe zodat je je altijd ‘bij bent’ met jouw webshop. Het ontwikkelen en opleveren van je webshop gebeurt in delen, zodat we alles deel voor deel goed kunnen testen. Iedere webshop die wij opleveren is gebruiksvriendelijk voor ieder apparaat zodat je jouw producten ook via ieder apparaat kunt verkopen.

Iedere webshop leveren wij op met ons eigen ontwikkelde CMS, Flex. Hierin kun je de webshop zelf beheren: van inhoud tot productvoorraden en de bevestigingsmail. Je bent hierin zo vrij als een vogel!

Oplevering

5. Oplevering

Nadat wij je webwinkel hebben opgeleverd kunnen bezoekers direct jouw producten online bestellen. Wij staan altijd paraat je te helpen bij vragen of bij fouten in het systeem.

Nazorg

6. Nazorg

Nadat de webshop is opgeleverd is het nog niet klaar. Je wilt misschien uitbreidingen of aanpassingen. Wij staan altijd klaar je te helpen. Mochten het grote veranderingen zijn dan kiezen wij ervoor eerst een wireframe of ontwerp te maken. Dit geeft zoveel mogelijk duidelijkheid over wat er nu allemaal precies moet gebeuren.

Wil je een webshop die producten verkoopt?

Neem direct contact op